top of page
TEAM
NFTA + MO_1509211780.jpg

Bilde: Ida fiskaa

Gisle Mariani Mardal leder utviklingen av Manufacture Oslo.
I tillegg er han ansvarlig for forskning og innovasjon i næringsklyngen Norwegian Fashion & Textile Agenda. Hans kompetanseområde er strategi, prosjektutvikling og finansiering, og han har bakgrunn fra design, innovasjon og entreprenørskap.

Daglig leder

Gisle Mariani Mardal

gisle@manufacture-oslo.no

NFTA + MO_1509211647_JPEG_WEB.jpg

Elisabeth Stray Pedersen har ansvar for sømavdeling ved Manufacture Oslo. I tillegg driver hun egen merkevare ESP med fokus på lokal produksjon og konsulterer i design, produksjon og tekstil utvikling ved MO. Hun er utdannet klesdesigner og har bakgrunn fra forskning, utvikling og produksjon for norsk og internasjonal mote- og tekstilindustri.

Driftsansvarlig og designkonsulent
Elisabeth Stray Pedersen

elisabeth@manufacture-oslo.no

Bilde: Ida fiskaa

Skjermbilde 2022-05-11 kl. 12.17.07.png

Susanne Krabberød er mønsterkonstruktør og strikke-spesialtist innen flat- og 3D-strikk. Hun jobber med digitale 3D-baserte designprosesser i Clo3D og Apex4. Susanne er utdannet klesdesigner og har de siste årene spesialisert seg inn mot nye teknologier i strikkeindustrien. Susanne har jobbet som konstruksjonslærer ved ESMOD Oslo og har jobbet deltid som teknisk designer hos Oleana. 

Mønsterkonstruktør og digital strikkekonsulent
Susanne Krabberød

susanne@manufacture-oslo.no

Espen portrett CV Bilde Profil Bilde – Kvardrat.JPG

Espen Haugland er designassistent ved Manufacture Oslo.

Espen går det 3 året på Mote og produksjon ved OsloMet. Han har tidligere vært praktikant ved Manufacture Oslo hvor han jobbet med CLO3D med en rekke kunder.

I tillegg er Espen lærerassistent på videreutdanningen 3D digital design og produktutvikling.

CLO3D Designassistent
Espen Haugland

post@manufacture-oslo.no

Jon Amund NFTA + MO_1509211693_JPEG_WEB.jpg

Bilde: Ida fiskaa

Jon Amund Søfferud er fagansvarlig og prosjektleder for kompetanseutvikling innen digitale 3D-baserte designprosesser for Manufacture Oslo. Jon Amund har internasjonal bakgrunn fra motebransjen, og har de seneste årene jobbet innenfor akademia som bl.a. designlærer ved ESMOD Oslo og OsloMet. Ved School of Fashion Industry har han vært studieleder for Motedesign og leder for SoFI kompetanse. Han utvikler CLO3D-kurs og entreprenørskapskurs for aktører i motebransjen.

Fagansvarlig og prosjektleder
Jon Amund Søfferud

jonamund@manufacture-oslo.no

Skjermbilde 2022-03-09 kl. 11.22.26.png

Charlotte Fische er utdannet klesdesigner og driver egen merkevare Moiré. Hun har bred erfaring innen bransjen fra designer og trendansvarlig for Bestseller Kina til Moteredaktør i Bonnier. Hun har de siste 10 årene drevet ett design byrå og hjulpet flere etablerte og ny oppstartede merkevarer med design, produksjon og konseptutvikling. Hun har i tillegg undervist og er studieleder ved School of Fashion Industry.

Kundeansvarlig og designkonsulent
Charlotte Fische

charlotte@manufacture-oslo.no

victoria-MO.jpeg

Victoria Gonzalez Castro er utdannet innen mønsterkonstruksjon og og klesdesign og jobber som sømtekniker og mønsterkonstruktør for Manufacture Oslo. Victoria har bred erfaring innen klesproduksjon, inkludert skreddersøm fra idé til ferdig produkt, reparasjon og gjenbruk av klær. Hun har også kompetanse i bruk av maskinparken ved Manufacture Oslo, samt digital konstruksjon med CLO3D.

Sømtekniker og mønsterkonstruktør

Victoria Gonzalez Castro

victoria@manufacture-oslo.no

Coline Cherry .jpg

Coline Cherry er utdannet klesdesigner med erfaring som verkstedsmester ved Khio  og jobb i designteam for merker som Michael Olestad og Epilogue. Hun underviser også konstruksjon ved SoFI  og er konsulent for Manufacture Oslo som digital 3D kunstner og privatunderviser.  Coline jobber både med AR og VR – sentrert rundt krysningen av motedesign og 3D kunst og animasjon.

CLO3D Konsulent
Coline Cherry

post@manufacture-oslo.no

Bilde: Steph Wolff

bottom of page